O companie ambițioasă, cu un concept și idei bune

Ce oferim

Crearea și identificarea soluțiilor personalizate, atrăgătoare din punct de vedere estetic pentru clienții noștri. Totul prin dezvoltarea rapidă a proiectelor, folosind stiluri unice.

Despre producție

Tehnologiile avansate utilizate și calitatea produselor din PVC și aluminiu produse sunt printre punctele noastre forte. Capacitățile uzinei de producție VEFASISTEM îndeplinesc cerințele standardelor europene de calitate. Astfel, compania VEFASISTEM a primit certificarea internațională ISO (cerințele sistemului de management al calității) și CE (conformitatea cu standardele europene de calitate).
În fiecare zi producem peste 1 000 de metri pătrați de produse din PVC și aluminiu. Produsele noastre sunt distribuite în întreaga țară prin intermediul sucursalelor noastre și mai mult de 350 de distribuitori. Unele produse sunt exportate în țări europene, precum Italia, Franța, Germania și România.
Echipa VEFASISTEM consideră că experiența sa de zece ani și realizările remarcabile reprezintă doar începutul unei călătorii lungi. "Ceea ce am realizat este doar începutul"