Fațade vitrate

Vitrarea din aluminiu a fațadelor este cea mai distinctivă caracteristică a planificării urbane moderne. Ferestrele din aluminiu au devenit standardul pentru noi afaceri și centre comerciale, centre de birouri și chiar case private. Vitraliile și fațadele clădirilor cu profile din aluminiu, în ciuda greutății vizuale a structurilor, sunt garantate a fi fiabile, durabile, au parametri mari de economisire a căldurii și rezistență la vânt și sarcini mecanice. Oferim clienților noștri diverse soluții pentru fațadele vitrate ale clădirilor. Fiecare metodă are propriile caracteristici, de aceea vă îndemnăm să contactați specialiștii noștri, care vă vor ajuta să alegeți cea mai bună opțiune.

Metoda verticală-orizontală

Aceasta este o secvență de stâlpi verticali pe care sunt montate bare transversale orizontale, fiind partea de susținere a structurii. Ferestrele cu geam termopan cu geamuri arhitecturale sigure sunt fixate cu balustrade, care sunt închise din exterior cu suprapuneri ale formei selectate: de la dreptunghiuri la ovale. Geamurile cu geam termopan cu emisii reduse, colorate, antiglonț, cu auto-curățare sunt utilizate pentru vitrarea fațadelor unor suprafețe mari de clădiri publice și centre comerciale. Fațadele verticale se pot îmbina în elemente de acoperiș înclinate.

Structurale și semi-structurale

Acestea sunt matrice de sticlă solidă din punct de vedere vizual, rafturi din aluminiu ale părții interioare a sticlei ascunse de ochi de sticlă arhitecturală colorată sau oglindită. Din exterior, este vizibil doar un spațiu mic între blocurile de sticlă. Diferența dintre geamurile structurale și semi-structurale este că un material de etanșare special este utilizat pentru fixarea geamurilor cu geam termopan în primul caz, iar în al doilea – o tijă de prindere orizontală sau verticală, care este vizibilă din exterior. Caracteristicile de economisire a căldurii și de rezistență ale ambelor tipuri de geamuri sunt identice.